DOORGROEIENKAN VLOGT!

TUINDERS VAN DE TOEKOMST

Jelle en Daymean zijn tuinders van de toekomst. De mannen zijn ooit begonnen als scholier in de tuinbouw en staan nu aan de start van een mooie carrière. Wat werken in de tuinbouw zo leuk maakt? Dat kunnen ze je heel goed vertellen. Ze nemen je graag mee op pad en laten alle facetten van de tuinbouw zien.

Groene vingers

Wij zijn Jelle en Daymean en wij zijn de tuinders van de toekomst. Inmiddels werken wij al ruim 6 jaar in de tuinbouw en hebben het enorm naar ons zin. Door middel van onze vlogs willen wij jullie laten zien hoe leuk de tuinbouwsector is!

WIE ZIJN WIJ?

Wij stellen ons graag aan jullie voor. Deze vlog hebben we opgenomen voor een motivatie dag voor jongeren die interesse hebben in de tuinbouwsector. 

SCHONE HANDEN

Op bezoek bij adviesbureau bQurius. Medewerkers van bQurius werken ook in de tuinbouw, maar dan vanuit kantoor. Zij hebben dus niet persé groene vingers. 

DE TEELT OP EEN ONBELICHT / BELICHT BEDRIJF

Hoe is het mogelijk om jaarrond tomaten te telen? We nemen jullie mee in de onbelichte en belichte kas. 

DE TEELT VAN LELIES IN DE VOLLE GROND

In deze video zijn wij op bezoek bij Breedefleur lelies in Moerkapelle. Wij laten jullie zien hoe lelies geteeld worden en wat daar allemaal bij komt kijken!

VLOGS MET JEROEN TOET

Jeroen Toet sprak onze medewerkers over hun functie binnen de glastuinbouw. Bekijk hieronder de vlogs!

LOGISTIEK MEDEWERKER

Jeroen springt bij Robert op de heftruck! Zo komt hij alles te weten over de functie als Logistiek Medewerker.

TEAMLEIDER

Deze keer brengt Jeroen een bezoek aan Glenn, zijn functie is Teamleider.

SCHOLIEREN & STUDENTEN

Jeroen kwam deze keer langs bij onze scholieren en studenten.

JUNIOR TEELT/ARBEID

Ruben krijgt bezoek van Jeroen Toet op zijn werk. Ruben heeft de functie Junior Teelt/Arbeid. Een zeer divers beroep met veel afwisseling. Geen dag is hetzelfde!

ONDERHOUDSMONTEUR

Jeroen Toet gaat bij Marcel langs. Marcel werkt bij bQurius als Onderhoudsmonteur. In deze functie krijg je veel vrijheid en draag je verantwoordelijkheid over 10 teeltlocaties.