DOORGROEIENKAN VLOGT!

TUINDERS VAN DE TOEKOMST

Jelle en Daymean zijn tuinders van de toekomst. De mannen zijn ooit begonnen als scholier in de tuinbouw en staan nu aan de start van een mooie carrière. Wat werken in de tuinbouw zo leuk maakt? Dat kunnen ze je heel goed vertellen. Ze nemen je graag mee op pad en laten alle facetten van de tuinbouw zien.

Groene vingers

Wij zijn Jelle en Daymean en wij zijn de tuinders van de toekomst. Inmiddels werken wij al ruim 6 jaar in de tuinbouw en hebben het enorm naar ons zin. Hopelijk kunnen wij jullie overhalen en motiveren voor een baan in de tuinbouw!

WIE ZIJN WIJ?

Deze vlog is gebruikt als voorstel video tijdens een motivatie dag voor jongeren die mogelijk interesse hebben tot een beroep in de tuinbouw. hierin stellen wij onszelf voor en laten wij zien dat de tuinbouw niet alleen maar in een kas is of achter de pc.

SCHONE HANDEN

HIER MOET NOG EEN BESCHRIJVING KOMEN

DE TEELT OP EEN ONBELICHT / BELICHT BEDRIJF

In deze video geven wij jullie een beeld over hoe de telers het jaar rond tomaten kunnen telen. Je ziet de verschillen tussen een onbelichte kas en een belichte kas en wat de voor en nadelen hiervan zijn.

DE TEELT VAN LELIES IN DE VOLLE GROND

In deze video zijn wij op bezoek bij Breedefleur lelies in Moerkapelle. Wij gaan jullie laten zien hoe een lelie geteeld word en wat daar allemaal bij komt kijken!

VLOGS MET JEROEN TOET

Jeroen Toet sprak onze medewerkers over hun functie binnen de glastuinbouw. Bekijk hieronder de vlogs!

LOGISTIEK MEDEWERKER

Jeroen springt bij Robert op de heftruck! Zo komt hij alles te weten over de functie als Logistiek Medewerker.

TEAMLEIDER

Deze keer brengt Jeroen een bezoek aan Glenn, zijn functie is Teamleider.

SCHOLIEREN & STUDENTEN

Jeroen kwam deze keer langs bij onze scholieren en studenten.

JUNIOR TEELT/ARBEID

Ruben krijgt bezoek van Jeroen Toet op zijn werk. Ruben heeft de functie Junior Teelt/Arbeid. Een zeer divers beroep met veel afwisseling. Geen dag is hetzelfde!

ONDERHOUDSMONTEUR

Jeroen Toet gaat bij Marcel langs. Marcel werkt bij bQurius als Onderhoudsmonteur. In deze functie krijg je veel vrijheid en draag je verantwoordelijkheid over 10 teeltlocaties.