STAGE

Ben jij onze tuinder van de toekomst? Dan maken we graag kennis met je. Dat kan bij al onze partners op verschillende manieren. Je kan natuurlijk solliciteren op een vaste aanstelling maar je kan ook sfeer komen proeven en je kennis uitbreiden door stage te lopen of een (afstudeer-)onderzoek te starten. Wij staan er voor open om onze kennis met jou te delen. Want kennis delen is samen groeien.

Wil je een vraagstuk voorleggen, ben je op zoek naar een passende stage of wil je meer weten over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden? Neem contact met ons op, dat vinden wij leuk!

Studie

Sta je nog voor een belangrijke keuze, namelijk welke studie je gaat kiezen? Dan helpen wij jou daar graag in. De tuinbouwsector/agribusiness is Nederlands trots en koploper op het gebied van innovaties op teelt en techniek. Wie wil er nou niet in deze mooie sector werken?

MBO

Lentiz/MBO Westland biedt de opleiding Horti Technics & Management aan. Deze veelzijdige opleiding kan je op niveau drie en vier volgen. Het is een voltijd opleiding die drie jaar duurt. Binnen deze opleiding komen alle aspecten die in de tuinbouwsector van belang zijn naar voren.

Na het behalen van je MBO diploma kan je doorstromen naar het HBO. Heb jij een MBO diploma op zak? Dan kan je bij ons aan de slag als Junior Teelt of Junior Teamleider.

hbo

Op de hogeschool Inholland bieden ze de opleiding Tuinbouw & Agribusiness aan. Deze HBO opleiding kan je zowel voltijd als deeltijd volgen en duurt vier jaar. Naast groene kennis zitten staan tuinbouwbedrijven ook om organisatorisch talent te springen. Je richt je tijdens deze opleiding op productontwikkeling van A tot Z. Met en mix van theorie en heel veel praktijk leer je de sector van binnenuit kennen en ontdek je jouw rol en vaardigheden.

Kies je voor de voltijd studie dan kun je na het behalen van je HBO diploma direct starten op (bijna) alle functies binnen een teeltlocaties. Bij alle partners worden opleidingen binnen de Agribusiness erg op prijs gesteld zodat je de kennis kan overdragen in de praktijk.

Ben je al werkzaam in de sector en wil je vanuit je huidige functie doorgroeien naar een hoger niveau of zoek je naar verdieping? Behaal dan je HBO diploma met een deeltijd opleiding of volg een verkorte praktijkgerichte opleiding. 

 

Werken op kantoor

Geen of weinig tuinbouw gerelateerde achtergrond of studie? Geen probleem! Er zijn talloze opties om deze vakgebieden samen te brengen. Werken in de tuinbouw is ook werken als P&O adviseur, Energie adviseur of als Communicatie adviseur. Deze functies zijn allemaal van belang voor de juiste strategie van een organisatie. Als specialist kan je bedrijven helpen groeien en helpen bij het maken van de juiste beslissing. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op en/of bekijk de vacatures.